Какво предлагаме?

Строителни и ремонтни дейности!

Разполагаме с професионален екип, готов да удовлетвори всяко едно желание на клиентите, с годдините натрупан опит сме осъзнали, че предлагането на качествени настилки е ключ към големи успехи.

Доставки и монтаж на подови PVC – настилки!

Специализираните настилки отговарят на съвременните европеиски изисквания и стандарти и са разработени за нуждите на съвременната медицина, наука и електроника.

Консултации!

Осъществяваме безплатен оглед в удобно за клиента време и предоставяме оферта в най-кратък срок. При сключване на договора се определят всички условия за доставка или полагане на съответната настилка, като цени, срокове и други.

Често задавани въпроси?

 • Тази настилка балатум ли е?
  – Не, виниловата настилка е коренно различна по качества и структура от балатума. Тя съдържа полиуретан и полимери, което я прави по високо износоустойчива.
 • Има ли вредни излъчвания?
  – Виниловата настилка няма вредни емисии и за това е препоръчителна за здравни и детски заведения, както и за обществени и производствени помещения.
 • Възможно ли е виниловата настилка да се положи върху друга такава?
  – Тази настилка се полага върху всякаква равна и гладка повърхност, включая и стара такава, стига да не е компрометирана.
 • Съвместима ли е тази настилка с подово отопление?
  – Да, тя е от малкото такива настилки на пазара.
 • Можем ли да поставим луксозните винилови плочи сами?
  – Да, стига да използвате подходящите лепила и инструменти. Ние предлагаме и тази услуга.
 • Каква е разликата между хомогенния и хетерогенния винилов под?
  – Хомогенния винилов под се произвежда от един слой, като материалът минава и за допълнително полиуретаново покритие след като е произведен. Хетерогенната винилова настилка се прави на няколко слоя, като последните два са визия и полиуретан.
 • Може ли винилът да се полага по стени, стълби и колони?
  – Виниловото покритие може да бъде успешно лепено по стени , колони и стълби, благодарение на малката дебелината и пластичността си.
 • Възможно ли е дизайнерско решение от няколко вида винилови настилки?

  – Да и това се практикува често.